Mednarodna akreditacija izobraževalnih programov Coach in NLP Coach

Glotta Nova je prva organizacija v Sloveniji, ki je za izvedbo coaching usposabljanj pridobila akreditacijo Mednarodne coaching zveze (International Coaching Federation - ICF, ZDA).
 
icf_actp_akreditacijaICF akreditacija dokazuje najvišji standard kakovosti na področju usposabljanja coachev in zagotavlja udeležencem programov visoko strokovno usposobljenost in konkurenčno prednost.
[Certificate of Accreditation]

Mednarodna coaching zveza (ICF), ki ima že več kot 40.000 članov v 145 državah, je vodilna, globalno priznana organizacija, ki združuje coache po vsem svetu. S svojim delovanjem si prizadeva za uveljavljanje visokih etičnih in strokovnih standardov coachinga, ter za zaščito integritete dejavnosti, zato ji coachi po vsem svetu priznavajo vodilno vlogo v panogi.

Profesionalni coaching je dejavnost, ki je v velikem razcvetu po vsem svetu, prav tako pa tudi ponudba različnih izobraževalnih programov za coache. Izobraževalni programi, ki so akreditirani s strani Mednarodne coaching zveze (ICF), udeležencem teh programov zagotavljajo visoko strokovno usposobljenost, prepoznavnost in kredibilnost na trgu, ki je hkrati konkurenčna prednost. Mednarodna akreditacija (ACTP) pomeni začetek usposabljanja, ki vključuje pridobitev temeljnih veščin in kompetenc coacha, kot jih opredeljuje ICF, prav tako pa zagotavlja razvojno naravnanost programov skladno z najsodobnejšimi dosežki stroke. Pri izvedbi akreditiranega coaching programa pa smo izvajalci v celoti zavezani tudi k spoštovanju etičnega kodeksa Mednarodne coaching zveze.

V elitno družbo mednarodno akreditiranih coaching programov (ACTP) sodita tudi temeljna programa usposabljanja za coache NLP Coach in Coach, ki ju Glotta Nova izvaja že vrsto let. Akreditacija udeležencem programov omogoča vstop v široko mrežo profesionalnih coachev, ki jih odlikuje poklicna odličnost.

Zaključeni akreditirani coaching program udeležencem omogoča, da pridobijo individualno ICF akreditacijo za nazive Pridruženi certificirani coach (Associate Certified Coach, ACC), Profesionalni certificirani coach (Professional Certified Coach, PCC) ali Mojster certificirani coach (Master Certified Coach, MCC) po ACTP poti, kar pomeni, da jim za pridobitev naziva ob upoštevanju ostalih pogojev ni potrebno dodatno opravljati mentorstva in postopka evalviranja razvitosti kompetenc.Več o individualni ICF akreditacij si lahko preberete tukaj.

Kontaktna oseba:
Danica Šprah

[ Kontaktni obrazec ]

E: danica@glottanova.si
T: 01/ 5200 674
M: 041 742 748
F: 01/ 5200 676

QR (vcard):---
 
O PODJETJU
Poslastvo in vizija
Naše prednosti
Kakovost
Know How
Naše posebnosti
Družbena odgovornost
Reference
Vodstvo
INFORMACIJE
Vizitka
Kontakti
Delovni čas
Lokacija
---
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje podatkov
DRUGE DEJAVNOSTI
SSU - Središče za samostojno učenje
TVU - Teden vseživljenjskega učenja
Študijski krožki
Svetovalno središče
Prevodi in lektorstva
Domači projekti
Mednarodni projekti
Založništvo
IKT storitve
SPLETNE POVEZAVE
Šola za coache
www.coaching.si
www.coachbook.org
www.vskv.si
www.velnes.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si
www.velnesakademija.si