Splošni pogoji

Informacije, vsebine in gradiva, ki se nahajajo na spletnem mestu www.glottanova.si, lahko Uporabnik spletnega mesta prenese s strežnika ali jih natisne oziroma jih shrani na podatkovni nosilec izključno za svojo osebno uporabo, v nekomercialni namen, pri čemer izrecno ne sme spreminjati nobenih označb o avtorskih pravicah ali drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine.

Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta www.glottanova.si (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne ali druge neavtorizirane namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja Ponudnika spletnega mesta www.glottanova.si, Glotta Nova d.o.o., Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana, je prepovedana!

Prijave na izobraževanja

Prijavitelj se na izobraževalni dogodek (tečaj, seminar, predstavitveno delavnico, ipd.) prijavi z izpolnjeno prijavnico, ki je lahko v elektronski ali v tiskani obliki. Prijavitelj jamči, da so vsi navedeni osebni podatki pravilni in Ponudniku izobraževanja, Glotta Nova d.o.o., Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana, dovoljuje ravnanje z njimi v okviru določb o varovanju osebnih podatkov. Prijava je dokončna z njenim dospetjem k Ponudniku oz., ko Ponudnik obvesti Prijavitelja, da jo je prejel ter mu potrdi rezervacijo prostega mesta na izobraževalnem dogodku. Prijava na izobraževalni dogodek je za Prijavitelja obvezujoča in ga obvezuje k udeležbi ter plačilu izobraževalnega dogodka, oz. k spoštovanju določil o odpovedi izobraževanja.

Odpoved izobraževanj

Prijavitelj ima pravico izobraževalni dogodek odpovedati, brez stroškov odpovedi, v roku najmanj 8 dni pred začetkom izobraževalnega dogodka. Odpoved mora biti podana v pisni obliki (lahko tudi preko e-pošte), ter potrjena s strani Ponudnika, da jo je prejel. V primeru, da Prijavitelj udeležbe na izobraževalnem dogodku ne odpove pravočasno, nosi riziko plačila celotne kotizacije izobraževalnega dogodka.

Ponudnik si pridrži pravico razpisani izobraževalni dogodek odpovedati ali ga v dogovoru s Prijaviteljem izvesti v drugačnem terminu kot je to prvotno načrtoval. Ponudnik se zaveže, da bo Prijavitelja o tej spremembi pravočasno obvestil in mu v primeru odpovedi izobraževalnega dogodka oz. prestavitve termina s katero se Prijavitelj ne bi strinjal, brezobrestno povrnil vse že plačane obroke oz. celotno vplačano kotizacijo.

Plačila izobraževanj

Kotizacija za izobraževalne dogodke, ki so vnaprej razpisani in namenjeni vključevanju širše javnosti (torej samoplačnikom), se lahko poravna v enkratnem znesku ali obročno.

Obročna plačila kotizacij so dogovorno časovno razporejena delna plačila celotne kotizacije izobraževalnega dogodka in niso plačila za posamezne dele izobraževalnega dogodka (npr. module, dneve, ipd.). Udeleženec, ki se posameznega dela (ali delov) izobraževalnega dogodka ne udeleži (ne glede na razlog), zato ni upravičen do zmanjšanja zneska kotizacije ali do vračila (dela) že plačane kotizacije.

Prijave / Odjave na e-obvestila

Prijavitelj z izpolnjenim in odposlanim e-obrazcem jamči, da je vpisani e-naslov njegov izviren (lasten) e-naslov. Prijavitelj dovoljuje Ponudniku ravnanje z njim v okviru določb o varovanju osebnih podatkov. Prijavitelj ima od Ponudnika kadarkoli pravico zahtevati izbris njegovega e-naslova iz baze prejemnikov e-obvestil. Prijavitelj lahko izbris iz baze prejemnikov e-obvestil opravi tudi sam, ali z uporabo prijavnega/odjavnega e-obrazca na spletnem mestu, ali s potrditvijo možnosti odjave, ki se nahaja v vsakem poslanem Ponudnikovem e-obvestilu.

Piškotki

Spletno mesto www.glottanova.si uporablja piškotke, s pomočjo katerih Ponudnik izboljšuje Uporabnikovo izkušnjo pri uporabi spletnega mesta, spremlja statistiko obiska in omogoča uporabo vtičnikov družabnih medijev. Z uporabo spletnega mesta www.glottanova.si se šteje, da se Uporabnik z uporabo piškotkov strinja.

---
Ti splošni pogoji veljajo v primeru, če med strankami ne veljajo kakšni drugi pogoji (npr. sklenjena pogodba, ipd.). Z uporabo spletnega mesta www.glottanova.si Uporabnik v celoti soglaša z objavljenimi pogoji, določili in pravili. V primeru kakršnegakoli nesoglasja ali nestrinjanja, mora Uporabnik takoj zapustiti spletno mesto www.glottanova.si.

Kontaktna oseba:
Aleš Stemberger

E: ales@glottanova.si
T: 01/ 5200 672

QR (vcard):---
 
O PODJETJU
Poslastvo in vizija
Naše prednosti
Kakovost
Know How
Naše posebnosti
Družbena odgovornost
Reference
Vodstvo
INFORMACIJE
Vizitka
Kontakti
Delovni čas
Lokacija
---
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje podatkov
DRUGE DEJAVNOSTI
SSU - Središče za samostojno učenje
TVU - Teden vseživljenjskega učenja
Študijski krožki
Svetovalno središče
Prevodi in lektorstva
Domači projekti
Mednarodni projekti
Založništvo
IKT storitve
SPLETNE POVEZAVE
Šola za coache
www.coaching.si
www.coachbook.org
www.vskv.si
www.velnes.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si
www.velnesakademija.si