Vodstvo podjetja

ASAleš Stemberger; 1971; univerzitetni diplomirani ekonomist; direktor podjetja

Poleg primarno pridobljenih ekonomskih znanj in veščin, ima bogato delovno prakso in izkušnje s področja izobraževanja, računalništva, elektrotehnike, finomehanike, telekomunikacij, kozmetike in velnesa. Nezdružljivo?! Ali pač :)

Po opravljeni diplomi na Ekonomski fakulteti v Ljubljani (1998) se je zaposlil v Telekomu Slovenije, kjer je vse do leta 2004 deloval na področju načrtovanja, raziskav, razvoja in uvedbe novih produktov.

Od takrat v podjetju Glotta Nova skrbi za področje ekonomike poslovanja, kontrolinga, financ, investicij, prodaje, marketinga, razvoja in implementacije novih storitev ter inovacij s področja učenja, izobraževanja, optimizacije (učnih) procesov, e-storitev in integracije sistemskih IKT rešitev na globalni trg.

Je podjetniško in hkrati socialno usmerjen. Deluje kot aktiven član oz. poslovodni organ v več povezanih organizacijah in družbah ter projektih, domačih in mednarodnih.

Prepričan je, da je mogoče doseči odlične rezultate samo s trdim delom in vztrajnostjo, pri čemer pa vedno prav pride še kanček sreče, poštenosti, iznajdljivosti, flekisblnosti, komunikacijske odločnosti in poslovne etike.

View Aleš Stemberger's profile on LinkedIn

 
O PODJETJU
Poslastvo in vizija
Naše prednosti
Kakovost
Know How
Naše posebnosti
Družbena odgovornost
Reference
Vodstvo
---
INFORMACIJE
Vizitka
Kontakti
Delovni čas
Lokacija
Naši prostori - 360°
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje podatkov
DRUGE DEJAVNOSTI
TVU - Teden vseživljenjskega učenja
Domači projekti
Mednarodni projekti
Založništvo
IKT storitve
SPLETNE POVEZAVE
Šola za coache
www.coaching.si
www.velnesakademija.si
www.vskv.si
www.velnes.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si