Oddaja (učnih) prostorov

Glotta Nova je prijazno in dobro locirano srednje veliko izobraževalno središče, katerega sodobni, pomirjujoči in idilično opremljeni učni prostori v izmeri 550 m2 se nahajajo v neposredni bližini parka in graščine Kodeljevo v Ljubljani. Dobro počutje in nadpovprečna raven zadovoljstva udeležencev sta cilja, ki jih uspešno zasledujemo dobrih 20 let našega obstoja. Pri tem nam seveda pomagajo prijetni učni prostori v katerih ne manjka pozitivne energije, ki se skriva v njihovi ambientalnosti in skrbno izbranimi materiali, s katerimi smo jih opremili.

Ker naši učni prostori niso polno zasedeni, vam ponujamo možnost njih najema. Ponujamo vam torej prijetne prostore, v katerih se boste tako vi (organizatorji, predavatelji), kot vaši udeleženci sprostili in posvetili predvsem načrtovanemu delu. Prostori bodo s svojo kreativno energijo, ureditvijo, barvami, zvokom in vonjem vplivali na večjo pozornost, zbranost in sposobnost pomnjenja tistih, ki jih boste k poslušanju povabili.

Vsi vemo, da ima prostor močan vpliv na počutje in aktivnost udeležencev in kar je še posebej pomembno za organizatorja/vodjo seminarja/delavnice/predstavitve, tudi na splošno oceno slušateljev o zadovoljstvu z izvedbo. To slednje pa je bistveno za ohranjanje dolgoročnega stika med organizatorjem in udeleženci.

Zahtevajte ponudbo!

Kontaktna oseba:
Danica Šprah

E: danica@glottanova.si
T: 01/ 5200 674
M: 041 742 748
F: 01/ 5200 676

QR (vcard):---
 
O PODJETJU
Poslastvo in vizija
Naše prednosti
Kakovost
Know How
Naše posebnosti
Družbena odgovornost
Reference
Vodstvo
INFORMACIJE
Vizitka
Kontakti
Delovni čas
Lokacija
GN na Facebook-u
---
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje podatkov
DRUGE DEJAVNOSTI
TVU - Teden vseživljenjskega učenja
SSU - Središče za samostojno učenje
Študijski krožki
Svetovalno središče
Prevodi in lektorstva
Domači projekti
Mednarodni projekti
Založništvo
IKT storitve
SPLETNE POVEZAVE
www.coachbook.org
Šola za coache
www.vskv.si
www.velnes.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si